Werkgevers

Ben je actief in de bakkersbranche en op zoek naar kwalitatief goed personeel? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bakkerswerk biedt ambachtelijk werk in het bakkersvak. Onze bakkersbedrijven zijn allemaal familiebedrijven. Waar persoonlijke aandacht en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Met onze jarenlange ervaring in de bakkersbranche weten we de juiste mensen op de juiste werkplek te zetten. Benieuwd naar de verschillende bakkerijen? Bekijk hier de verschillende vestigingen.

Onze werkwijze

Wij werken met een gebruiksvriendelijk portaal, Mijn Bakkerswerk. Hier meld je in een paar minuten nieuwe medewerkers aan, je geeft gewerkte uren door en kunt hier snel jouw facturen en urenoverzichten bekijken of rapportages uitdraaien.

Werknemers kunnen in Mijn Bakkerswerk bijvoorbeeld hun contract digitaal ondertekenen, nieuwste loonstroken inzien, jaaropgave bekijken of direct aan ons een vraag stellen. Via de app kun je altijd en overal inloggen op Mijn Bakkerswerk.

Investeren in kwaliteit

Wij investeren in de werknemer zodat je verzekerd bent van kwalitatief goed personeel. Door diverse trainingen en opleidingen en persoonlijke aandacht dagen wij de werknemers uit om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Hoe en wanneer kan ik Bakkerswerk bereiken?

Wij zijn telefonisch maandag t/m vrijdag van 08.30 t/m 17.00 uur bereikbaar. Je kunt ook een e-mail sturen naar contact@bakkerswerk.nl.