Onze vestigingen

Bakkerswerk is een samenwerking tussen Amarant Bakkers en Nedflex. Amarant is een grote werkgever met meerdere bakkerijen verdeelt over heel Nederland. Ze produceren heerlijke producten die vooral verkrijgbaar zijn bij supermarkten als Albert Heijn en Jumbo.

Bakkerswerk biedt ambachtelijk werk in het bakkersvak. Onze bakkersbedrijven zijn allemaal familiebedrijven, waar persoonlijke aandacht en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Met onze jarenlange ervaring in de bakkersbranche weten we de juiste mensen op de juiste werkplek te zetten.

Het ontstaan van Bakkerswerk

Bakkerswerk is een samenwerking tussen Amarant Bakkers en Nedflex. Nedflex is een HR dienstverlener die landelijk actief is met uitzend-, payroll- en recruitmentdiensten. Zowel Amarant als Nedflex hebben hun hoofdkantoor in West-Friesland, een lokale samenwerking dus, maar door de landelijke verdeling van netwerken kunnen we in heel Nederland het verschil maken.

Bakkerswerk is ontstaan in 2018, om het werken in bakkersland nog aantrekkelijker te maken. Amarant Bakkers en Nedflex werken al samen sinds 2015 en vonden dat het anders moest, het ‘bakkerswerk’ moest centraal komen te staan. Het werken met mooie producten, in een groot familiebedrijf heeft nou eenmaal meer te bieden. Door het scheppen van goede voorwaarden, persoonlijke aandacht en op een andere manier naar de arbeidsmarkt te kijken, willen we het verschil maken. Het verschil tussen ‘gewoon’ uitzendwerk en echt onderdeel zijn van een bedrijf. Bakkerswerk is in heel Nederland op zoek naar nieuwe collega’s, denk hierbij aan productiemedewerkers, chauffeurs, bakkers, of storingsmonteurs. Wil je weten of er ook een mooie functie voor jou tussen zit? Neem dan een kijkje op onze vacaturebank of kom anders langs bij één van de bakkerijen. De mensen van Bakkerswerk staan voor je klaar!

Ps. Bij Patisserie Pater in Zwaag en Bakkerij Bouman in Geldermalsen werken we met Open Hiring. Dat wil zeggen, iedereen die wil werken, kan hier direct beginnen. Zonder sollicitatie, zonder cv. Voor iedereen een kans dus!