Bakkerij van de Kletersteeg

Wil jij werken bij Bakkerij van de Kletersteeg?

Om de oorsprong te vinden van Bakkerij van de Kletersteeg gaan we naar het Utrechtse Hooglanderveen. De familie van de Kletersteeg runde hier een bakkerij tot zoon Wim in 1954 besloot om naar Stoutenburg te vertrekken en daar met zijn vrouw Mientje een dorpsbakkerij over te nemen. Door de eigen bakkers- en kruidenierswinkel groeide het aantal bezorgwijken snel en bleef ook de bakkerij groeien. Er moest dan ook regelmatig verbouwd en geïnvesteerd worden om de groei bij te kunnen houden. Zo veranderde de kleine bakkerij tot een ware grootbakkerij.

Zoon Wim junior nam in 1989 het stokje over. Sinds 2017 is Bakkerij van de Kletersteeg aangesloten bij Amarant Bakkers. In 2020 was het weer tijd voor een verbouwing. Er werden 2 grote stenen vloerovens geplaatst van maar liefst 12 etages hoog. Hier worden broden gebakken met eigengemaakt desem dat 24 uur rust krijgt, waarna het als rijsmiddel gebruikt wordt en de basis vormt voor het deeg. De bakkers maken het deeg met de hand op, dan krijgt het een koelrijs van 24 uur en wordt het gebakken in de stenen vloerovens. Dat is het geheim van de luchtige structuur, krokante korst en heerlijke smaak. Nadat de broden zijn afgekoeld worden ze direct shock gevroren, zo blijft de kwaliteit bewaard en kunnen de broden door heel Europa geleverd worden.

Zie jij het wel zitten om mee te werken in dit prachtige familiebedrijf? Bekijk hier onze actuele vacatures en solliciteer direct. Zie je er op dit moment geen interessante vacature tussen staan maar wil je wel heel graag bij Bakkerij van de Kletersteeg werken? Schrijf je dan hier in, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Hessenweg 56
3585 PK Stoutenburg

06 2962 3037
contact@bakkerswerk.nl

Er zijn momenteel helaas geen vacatures gevonden.

Bekijk alle vacatures