Bakkerij Pater

Wil jij werken bij Bakkerij Pater?

Bakkerij Pater is waar het allemaal begon. Hier is ook het hoofdkantoor van Amarant Bakkers gevestigd. Dit is waar Jan en Anna Pater in 1924 hun kleine bakkerij starten in een boerderij. Nu, alweer bijna 100 jaar later, is het de beurt aan de vierde generatie Paters die werkzaam zijn binnen het enorme familiebedrijf. Het verhaal dat ooit begon bij Jan en Anna Pater gaat over doorzettingsvermogen, pure ambacht en vooral hard werken.

De bakkerij van vandaag is gespecialiseerd in seizoenartikelen, het maken en leveren van deegstukjes en bake off producten. Daarnaast is het op vele manieren verpakken van de bake off producten, voor groothandels en consumenten, ook een van de specialiteiten van bakkerij Pater.

Zie jij het wel zitten om te komen werken in dit grote, gezellige familiebedrijf in Noord-Holland? Bekijk hieronder de actuele vacatures bij bakkerij Pater en solliciteer direct. Zie je er op dit moment geen interessante vacature bij staan, maar wil je wel heel graag werken bij bakkerij Pater? Schrijf je dan hier in, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Koningsspil 25
1633 GL Avenhorn

Contactpersoon

Manon Lentz
0229 282 999
contact@bakkerswerk.nl