Bakkerij Jolo

Kom jij werken bij Bakkerij Jolo?

Bakkerij Jolo vind je in het Overijsselse Nijverdal. Een relatief jonge bakkerij, deze is namelijk pas opgericht in 2019 door Johan Pater en Lodewijk Bartels. Het meest kenmerkende product dat hier gebakken wordt is de taai. Lekker smeuïg en zacht, met die heerlijke bekende anijsgeur. Het recept? Helaas, dat is een goed bewaard familiegeheim dat al generaties lang van vader op zoon wordt doorgegeven. Er is dan ook maar een bakkerij in heel Nederland die de taai op deze manier maakt. Een andere specialiteit zijn de smeuïge ontbijtkoeken.

Zie jij het wel zitten om te komen werken in dit gezellige familiebedrijf? Bekijk op onze website de vacatures en solliciteer direct. Zie je er op dit moment geen interessante vacature tussen staan maar wil je wel heel graag bij Bakkerij Jolo werken? Schrijf je dan hier in, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bedrijvenweg 45
7442 CW Nijverdal

06 2962 3037
contact@bakkerswerk.nl