Bakkerij Bouman

Wil jij werken bij Bakkerij Bouman?

Het ontstaan van Bakkerij Bouman is eigenlijk een heel leuk verhaal. In 1945 start Adriaan Bouman Bakkerij Bouman in Deil. In die tijd waren er in dit kleine dorpje in Gelderland maar liefst 7 zelfstandige bakkers. Adriaan was een hele behulpzame man. Zodra één van zijn collega’s uit de buurt ziek was sprong hij dan ook in. De inwoners van Deil hadden dat al snel door en zo werd het langzaam maar zeker steeds vanzelfsprekender om je brood bij Bakkerij Bouman te halen.

Adriaans zoon Dirk werd bijna 30 jaar later directeur van Bakkerij Bouman. Hij heeft ervoor gezorgd dat de familiebakkerij flink doorgroeide. In 1981 werd er een nieuwe bakkerij geopend in Geldermalsen en in 2000 werd Bakkerij Bouman overgenomen door Amarant Bakkers.

Vandaag de dag is Bakkerij Bouman de grootste bakkerij binnen Amarant en wordt er exclusief voor Jumbo supermarkten gebakken. Specialiteiten? Verschillende soorten groot- en kleinbrood.

Zie jij het wel zitten om te komen werken in dit gezellige, grote familiebedrijf? Bekijk op onze website de vacatures en solliciteer direct. Zie je er op dit moment geen interessante vacature tussen staan maar wil je wel heel graag bij Bakkerij Bouman werken? Schrijf je dan hier in, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bosmanskamp 7
4191 MS Geldermalsen

06 2962 3037
contact@bakkerswerk.nl